Parkering på BSB-dagen 10/9

Lördagen den 10 september har vi BSB-dagen på Tumlaren. Det innebär att vi kommer att stänga av parkeringen delvis under fredagen och helt under lördagen mellan 9:30-16:30. Handikapparkeringen är såklart tillgänglig. Vi kommer att hänvisa våra besökare med bil till parkeringen vid centrumhuset i Väjern. Välkomna!

BSB-dagen på Tumlaren

Ja, nu är det äntligen dags för Bohusläns säkraste (och roligaste) familjedag! Lördagen 10 september, 10.00–16.00 – på Tumlaren i Väjern. Här är några av aktiviteterna du kan se fram emot i år:

 • Korv, kaffe, popcorn, glass och godisregn!
 • Tipspromenad med fina priser!
 • Träffa Sjöräddningen, Räddningstjänsten och duktiga hantverkare!
 • Bad, gym, upplevelsebastu och gruppträningspass!
 • Simskola för barnen, med fria Baddaren och Simborgarmärken! (Välj mellan fyra olika starttider och förboka hos Tumlaren. Tel: 0523-799 50.)

Allt är gratis. Och alla är välkomna. Vi ses där!

 

Erbjudande till våra Guldkunder

Du som är Guld eller Diamantkund på Tumlaren kommer nu att få ”FortGjorts” (hemmaträning) i ditt medlemskap!

Träna vilken tid på dygnet du vill, var du än befinner dig och framförallt som du vill. Vi har underhållande träningspass för alla former och smaker och hur länge du tränar bestämmer du själv

Flera gånger varje vecka fyller vi på med nya program i vårt redan välfyllda skafferi av dans-, harmoni- och träningspass. Här hittar du program för alla dagsformer, träningshumör och stilar. Snabbt & långsamt, högt & lågt, mjukt & tufft, stillsamt & fartfyllt = du bestämmer. Med över 230 st pass har du en av nordens största men framförallt roligaste portal av träning!
Låt ditt humör och din dagsform få bestämma din aktivitet.

Klicka här, följ anvisningarna och registrera ditt personliga träningskonto (kostnadsfritt via ditt Guldmedlemskap på Tumlaren Bad & Rehabilitering)

Här kommer några snabba tips om du inte vet vilken aktivitet du ska välja :

 • Mage Rygg: 25 minuter till en starkare och gladare mage och rygg, kan det vara något? Ja, det tycker vi!
 • Rörlighetsträning : Behöver du bli rörligare och förbli mer smidig, testa vår storfavorit Rörlighetsträning = Balsam för kroppen!
 • Box Mix: Humörshöjande, Pulshöjande och fartfylld aktivitet med ”skuggboxning”.
 • Harmoni Avspänning: Denna aktivitet är som medicin för kroppens mest anspända muskler och samtidigt ger den utrymme för mental avkoppling.
 • Dans: Vi har en uppsjö av olika dansaktiviteter, riktiga energikickar!
 • Vi hoppas du ska få många sköna och glada träningsstunder!
  Varma Hälsningar från Tumlaren

Midsommarens öppettider

Vi har stängt på Midsommarafton och midsommardagen, men nyckelkortsgymmet har öppet som vanligt. Däremot har vi öppet återigen på söndagen de 26 juni efter midsommar, kl 10:00-15:30. Välkomna!!

Sommarens Gruppträning

Här presenteras vi sommarens alla pass när det gäller gruppträning. På Tumlaren kan du bl a träna Spinning, Vattengympa, Dance, Pump, Yoga, Crossfit, BootCamp, Soma Move, indoor Walking, Styrka, MRL och Hitta balansen.

Sommarens öppettider

Nu är det äntligen sommar igen! Vi på Tumlaren hälsar alla sommargäster välkomna till att bada, träna, basta, sola, fika och få massage i vår fina anläggning.

 

Städ & underhåll 4/6 – 12/6

Tumlaren är stängt för städ & åtgärder lördagen den 4/6 – söndagen den 12/6. Nyckelkortsgymmet är endast stängt onsdagen den 8/6, kl 7:30 – 16:30. När det gäller gruppträningen – se ”appen”.

Ladda ned vår nya ”bokningsapp”

Nu kan du ladda ned vår nya ”bokningsapp”, så att du själv kan boka dina pass på mobilen och hemsidan. Vi håller samtidigt att byta entré & bokningssystem. Vi hoppas ni har överseende med att det kan vara lite driftstörningar en tid framöver.

Nytt boknings- & kassasystem

Vårt tidigare boknings- & kassasystem Pastelldata blir nu BRP Systems. Bokningen ligger nu nere några dagar. Vi lägger ut info om appen och webbplats när detta är klart. Hoppas på överseende med detta.

Påsklov på Tumlaren

Nu är det Påsklov igen! Under Påsklovet har vi som vanligt många olika aktiviteter, alltifrån vattenrutschkana, snorkling, klättring, träning, utsiktsbastu och kyliga havsdopp!