Midsommar på Tumlaren

Information med anledning av Coronaviruset

Äntligen öppning! som vi längtat!

Vi är så glada att nu kunna välkomna alla våra medlemmar tillbaka till Tumlaren igen!

Vi tar trygg- och smittsäkerhet på största allvar och bedömer att vi nu kan öppna under säkra former. Begränsningen 1pers/10 kvm gäller fram tom 15 juli 2021

Vi kommer inte att öppna upp anläggningen helt direkt, utan kommer succesivt stegra aktiviteterna. Vi följer kontinuerligt utvecklingen och beslutet kan komma att omprövas om smittspridningen ökar.

Måndag den 7 juni öppnar vi upp gym för allmänheten och bokning sker genom reception eller telefon 0523-79950 (max 12 deltagare/pass). Våra kunder på gymmet får duscha hemma fram tom 15 juli.

Måndagen den 14 juni öppnar vi upp badet för allmänheten och även café och solarium. Bokning sker genom receptionen eller telefon 0523-79950 (max 50 personer).

Måndagen den 21 juni öppnar vi upp Webbokningen för allmänheten på gym, gruppträning och vattengympa (en vecka framåt). Bokning kan också ske genom receptionen eller på telefon 0523-79950.

Måndagen den 28 juni startar gruppträningen (7 deltagare) och vattengympan (6 deltagare) för allmänheten. Spinningen har 10 deltagare. Våra kunder på gruppträningen får duscha hemma fram tom 15 juli. Vi Startar även VSU – simskola, massagen och utomhusaktiviteter på Ramsvik.

Tisdagen den 6 juli. MTB verksamheten med Mattias Carlsson startas upp.

Torsdagen den 15 juli Restriktionerna med begränsningen 1pers/10 kvm UPPHÖR. Våra Bastur öppnas upp med egna begränsningar.

Lördagen den 17 juli öppnar vi upp Tumlaren även på helgerna (helgen vecka 28)

Måndagen den 19 juli öppnar vi upp simskolan för allmänheten.

Torsdagen den 29 juli öppnas bubbelpoolen med egen begränsning (preliminärt)

Det är fortsatt viktigt att undvika trängsel och vi påminner därför att fortsätta hålla avstånd, då smittning fortfarande är möjlig – trots vaccinering.

Tack alla goa kunder som hjälpt & stöttat oss under denna svåra tid.

Vi är rörda över era handlingar!!

Kramar från oss på Tumlaren

Crossfitgym på utsidan

Under Coronatider, så är det härligt och bra att träna utomhus. Crossfitgymmet kommer att kunna användas av våra kunder på gymmet. Den kan också användas för den som endast vill träna just på utegymmet. Kom gärna in till oss i receptionen, så berättar vi mer. Viktigt är att man inte går ut genom nödutgången på gymmet som ligger i direktanslutning till Crossfitgymmet på utsidan, utan vi vill att man går ut till Crossfitgymmet genom den vanliga entrén vid receptionen eller utgången till ”nyckelkortspassagen”. Vi svarar gärna på frågor om utegymmet. Välkomna!!

Skärmfritt i badet på Tumlaren

Skärmfri zon

För allas säkerhet och integritet

Tumlaren är nu en skärmfri zon. Det är inte längre tillåtet att använda datorer, mobiltelefoner, surfplattor eller kameror i badanläggningens lokaler med start från entré omklädningsrum dusch, bastu och ut i badet. Vi svarar gärna på dina frågor i receptionen.

Inbody på Tumlaren

Nu finns In Body-vågen på Tumlaren.

From måndagen den 13/1 kan alla våra kunder med årskort få en Inbody kroppsanalys/månad när det önskas 😄

Mät Dina framsteg och ta reda på Din kroppssammansättning. Om du bestämt dig för att komma i form eller gå ned i vikt, så kan du enkelt följa upp resultatet med vår nya Inbody – kroppsanalysvåg. Genom att göra en Inbody-kroppsanalys får du information om hur din kropp är uppbyggd och möjlighet att göra en bedömning av din fysiska hälsa under tid.

Varje analys visar:
• Muskelmassa
• Muskelbalans
• Fettmassa
• Bukfett
• Vätskebalans

På bara 45 sek så mäter InBodyvågen alla dina värden. Du kan själv läsa av & tolka dina värden (ta gärna hjälp av vår lathund som finns på väggen vid vågen). Om du ändå känner att du vill ha hjälp med att analysera resultaten för att förstå din vikt, dina styrkor och svagheter och sedan sätta upp mål för dig personligen.- Boka dig hos vår PT Elisabeth för en rimlig kostnad, så hjälper hon dig! Vill du veta mer om testet, så fråga Patrik eller så maila patrik@tumlaren.com.

Utsiktsbastu på Tumlaren

Välkommen till vår nya bastu med havsutsikt och möjligheten till havsdopp. I anslutning till bastun, så finns också 2 duschar och ett relaxutrymme där man kan sitta och slappna av.

Öppettiderna för utsiktsbastun med havsbad 7/1 – 20/6

Månd, Tisd, Tors 13:00-20:30

Onsdag 6:30-20:30

Fredag 13:00-18:30

Lör- Sön & helgdag 10:30-15:30

Välkomna

Simma Engelska kanalen på Tumlaren!!

Den mest klassiska formen av kanalsimning är att simma över Engelska kanalen. Sträckan Dover-Calais, som är den kortaste sträckan mellan engelska och franska kusten. Den första person att framgångsrikt simma Dover-Calais var Matthew Webb 24-25 augusti 1875. Nu kan du också anta den klassiska utmaningen på Tumlaren – att simma Engelska kanalen från 23 januari tom 1 maj (100 dagar). Du har alltså lite tid på dig och du kan så klart dela upp din simning på hur många dagar du vill. 1:a priset är en massage 45 min. 2:a priset är en massage 30 min och 3:e priset är en räkmacka + kaffe. Lycka till!!

Simma Sotekanalen på Tumlaren!

Det är nu dags för den första Simutmaningen på Tumlaren, simma 4,3 km Sotekanalen i Tumlarens bassäng. Vi kommer att lotta ut priser bland dom som genomför utmaningen innan den 31/12-19. priser: 1 pris, massage 45 min. 2 pris, massage 25 min. 3 pris, räksmörgås med kaffe. Lycka till

Julkampanj

Har du friskvårdsbidrag kvar att hämta ut för 2019? Eller vill du ge en present till antingen dig själv eller till dina nära och kära? Vi presenterar nu en mängd olika produkter/tjänster som du kan köpa antingen till dig själv eller för att ge bort (mycket förmånligt).

Klicka här för att se de olika erbjudanden:

– Årets julklapp

– PT – julerbjudande

– Massage erbjudande

– Julklappserbjudande – ansikte

– Julklappserbjudande – aroma

– Julklappserbjudande – hot stone

– Årskort – barnbad 500 kr

– Sol i julklapp

– Hälsotest – 350 kr

– Maria Åkerberg erbjudande

Det går givetvis också bra att köpa Presentkort. Vi har många förmånliga bad och träningskort (se priser).

I receptionen kommer också att finnas en hel del Erbjudanden när det gäller våra produkter (hör i receptionen).

OBS

Sist men inte minst ska nämnas att vi under vecka 2 (2020) har rabatter på våra badkort