Ladda ned vår nya ”bokningsapp”

Nu kan du ladda ned vår nya ”bokningsapp”, så att du själv kan boka dina pass på mobilen och hemsidan. Vi håller samtidigt att byta entré & bokningssystem. Vi hoppas ni har överseende med att det kan vara lite driftstörningar en tid framöver.

Nytt boknings- & kassasystem

Vårt tidigare boknings- & kassasystem Pastelldata blir nu BRP Systems. Bokningen ligger nu nere några dagar. Vi lägger ut info om appen och webbplats när detta är klart. Hoppas på överseende med detta.

Påsklov på Tumlaren

Nu är det Påsklov igen! Under Påsklovet har vi som vanligt många olika aktiviteter, alltifrån vattenrutschkana, snorkling, klättring, träning, utsiktsbastu och kyliga havsdopp!

Sportlov på Tumlaren

Nu är det sportlov igen! Tumlaren har nu öppnat upp sin anläggning utan restriktioner. Under sportlovet har vi som vanligt många olika aktiviteter, alltifrån vattenrutschkana, snorkling, klättring, utsiktsbastu och vinterbad!

Viktig information om badet

OBS! För Er som vill bada, så gäller bokning. Ring 0523-79950

Jul & Nyårshelgens öppettider 23 december – 9 januari – Klicka här..

(OBS) Simskola i bassängen 27/12 – 29/12, kl 09:00 – 10:20 (18 elever)

Viktig information om badet

Insläppet till badet stänger 1 timma före badet stänger.

Bastun i omklädningen öppnar en timme efter badet öppnar.

På vissa tider har vi simskola samtidigt som badet är öppet för allmänheten.

Rehabbassängen ingår normalt inte i allmänhetens bad. Kolla därför med personal om den är disponibel före du löser entré.

Utsiktsbastun ingår normalt inte i allmänhetens bad. Kolla därför med personal om den är disponibel före du löser entré. Du kan också klicka på denna länk så ser du om det är ledigt – Klicka här.. 

Simma lugnt Du badar på eget ansvar. Barn under 12 år och alla icke simkunniga upp i åldern ska alltid badbevakas av en ansvarig vuxen som ansvarar för barnets eller den icke simkunniges säkerhet. Barn som inte kan simma ska bada med en ansvarig vuxen person.

Mer om säkerheten i badet  (Klicka här..)

Information med anledning av Coronaviruset

Restriktionerna mot covid-19 togs bort den 9 februari 2022. 

Nu är det dags att öppna upp igen!

Tumlaren har sedan pandemins start nogsamt lyssnat till Folkhälsomyndighetens rekommendationer och vidtagit åtgärder för att skapa en trygg miljö för dig som besökare. Den 9 februari upphör de flesta åtgärderna mot covid-19 Då tas bland annat krav på deltagartak och andra uttryckta deltagarbegränsningar bort. Det innebär att vi från och med 9 februari öppnar upp som vanligt igen. De största förändringar du som besökare kommer att märka av är att ingen förbokning längre krävs för att besöka vår simhall, våra bastur öppnar upp igen och vi ökar upp antalet deltagare på våra träningspass.

Som alltid följer vi Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Du uppmanas fortsatt att stanna hemma och undvika nära kontakt med andra om du är sjuk med symtom som kan vara covid-19. Ovaccinerade bör undvika trängsel och stora folksamlingar inomhus.

Vi vill uppmärksamma dig på att vi hela tiden följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och ändringar kan ske med kort varsel.

Välkomna!!

Höstlov på Tumlaren

Nu är det äntligen Höstlov på Tumlaren och precis som vanligt händer det jättemycket för både stora och små. Om ni har frågor på våra planerade aktiviteter, så är det bara att ringa 0523-79950.

Städdagar på Tumlaren 25-26 augusti

Onsdag 25/8 är hela Tumlaren stängd inkl receptionen, förutom ni som har nyckelkort på gymmet.

Torsdag 26/8 är hela Tumlaren stängd inkl receptionen (även gymmet stängt för alla mellan 8:00-18:00).

Bokningar kan ej ske dessa dagar!

Midsommar på Tumlaren