Information med anledning av Coronaviruset

Tumlaren kommer tyvärr att hålla stängt tillsvidare! (Kommer endast vara öppet för Rehabträning).
..
På grund av rådande omständigheter och skärpta rekommendationer från FHM att bromsa smittspridningen i samhället fortsätter vi hålla badet, gymmet, gruppträningen och cafét stängt tillsvidare. Vi ser tyvärr hur smittspridningen i samhället utvecklas och hur belastningen på sjukhusen ökar.
..
Vi följer noga utvecklingen och förlitar oss på Folkhälsomyndighetens och regeringens information och rekommendationer. Vi håller oss uppdaterade och är redo att öppna upp anläggningen när läget förbättrats och stabiliserats. Vi hoppas då kunna välkomna alla som uppskattar vår anläggning tillbaka igen. Aktuell information hittar du alltid på vår hemsida.
.
Att träna blir inte mindre viktigt nu! Fortsätt därför att träna hemma och utomhus. Vi kommer regelbundet att publicera tränings- och hälsotips på vår hemsida och i sociala medier!
..
I och med att vi är ett Rehab Center har flera av våra kunder medicinska skäl att träna. Dessa personer kommer att behöva ett intyg från sjukgymnast/läkare för att verifiera detta behov. Har du frågor om detta, så ring på 0702-229426. Vår sjukgymnast, osteopat och ortopedtekniker kommer också att fortsätta sin verksamhet.
.
Som kund är du viktig för oss och vi vill hålla kontakten med dig under den paus vi nu tvingas göra. Har du ett aktivt medlemskap hos oss så kommer din betalning att pausas. Har du köpt ett klippkort eller periodkort så förlängs giltighetstiden med motsvarande den tid vi har stängt. Vi passar här också på att tacka alla goa kunder som hjälper & stöttar oss under denna svåra tid.
.
För vår personal betyder stängningstiden möjligheter till verksamhetsutveckling. Tiden vill vi använda för att utveckla vårt koncept – vill du bidra med dina idéer om hur vi kan bli ännu bättre – skicka dem direkt till oss på info@tumlaren.com.
.
Med vänlig hälsning
.
Patrik med personal

Julkampanj på Tumlaren

Julkampanj
Har du friskvårdsbidrag kvar att hämta ut för 2020? Eller vill du ge en present till antingen dig själv eller till dina nära och kära?

Vi presenterar nu en mängd olika produkter/tjänster som du kan köpa antingen till dig själv eller för att ge bort (mycket förmånligt).

Klicka här för att se de olika erbjudanden:

– Årets julklapp

– PT – julerbjudande

– Massage erbjudande

– Julklappserbjudande – ansikte

– Julklappserbjudande – aroma

– Julklappserbjudande – hot stone

– Årskort – barnbad 500 kr

– Sol i julklapp

– Hälsotest – 350 kr

– Maria Åkerberg erbjudande

Det går givetvis också bra att köpa Presentkort. Vi har många förmånliga bad och träningskort (se priser).

I receptionen kommer också att finnas en hel del Erbjudanden när det gäller våra produkter (hör i receptionen).

OBS

Sist men inte minst ska nämnas att vi under vecka 2 (2020) har rabatter på våra badkort

Skärmfritt i badet på Tumlaren

Skärmfri zon

För allas säkerhet och integritet

Från och med 1 maj 2020 är vår badanläggning en skärmfri zon. Det är inte längre tillåtet att använda datorer, mobiltelefoner, surfplattor eller kameror i badanläggningens lokaler med start från entré omklädningsrum dusch, bastu och ut i badet. Vi svarar gärna på dina frågor i receptionen.

Virtuella pass på Tumlaren

Som vi väntat! Nu har dom Virtuella passen kommit till Tumlaren. Perfekt för dig som vill kunna träna i grupp oftare än vad vi har haft på schemat tidigare. Klasserna är fördelade alla dagar i veckan under alla våra öppettider. Från och med Lördagen den 7/3 kan du boka in dig på de virtuella klasserna (bokningsappen eller receptionen). Körs det redan ett pass så är du välkommen att hoppa in.

Motion på Sportlovet (barn 10-15 år)

DU HAR CHANSEN ATT PROVA VIRTUALTRÄNING PÅ TUMLAREN UNDER SPORTLOVET!
Alla klasser är 25 min träningsunderhållning och HELT GRATIS. VIRTUALKLASSERNA är enkla att följa och alla talar svenska. Perfekt för dig som är nyfiken på gruppträning! Självklart är det du som bestämmer hur jobbigt det ska vara. Det är Drop in för barn mellan 10-15 år. Välkomna!!

Sportlovstider på Tumlaren

Nu är det äntligen dags för sportlov. Tumlaren erbjuder i vanlig ordning massor med aktiviteter & erbjudanden. I år vill vi särskilt slå ett slag för de motionspass vi kör (mån-fre) under sportlovsveckan för barn mellan 10-15 år. Den populära vattenrutschkanan är öppen på tisdag 10-12 och fredag 16-18. Se mer i programmet – Klicka här…

Vitamin & Mineralmätning

Nu kan du komma till Tumlaren och testa dina Vitamin & Mineralvärden med Vitastiq. Erbjudandet är en mätning för 149 kr (ord.pris 299 kr) och gäller januari – mars. Mätningen tar c:a 15 minuter. Denna metod dokumenterades och bevisades i över ett decennium av sjukhusstudier i Tyskland och används idag i hela Europa av över 25000 läkare. I Förenta Staterna växer den för närvarande i acceptans, särskilt av läkare som specialiserat sig på ”tekniker och discipliner för alternativa, holistiska och biologiska mediciner”.

 

Inbody på Tumlaren

Nu finns In Body-vågen på Tumlaren.

From måndagen den 13/1 kan alla våra kunder med årskort få en Inbody kroppsanalys/månad när det önskas 😄

Mät Dina framsteg och ta reda på Din kroppssammansättning. Om du bestämt dig för att komma i form eller gå ned i vikt, så kan du enkelt följa upp resultatet med vår nya Inbody – kroppsanalysvåg. Genom att göra en Inbody-kroppsanalys får du information om hur din kropp är uppbyggd och möjlighet att göra en bedömning av din fysiska hälsa under tid.

Varje analys visar:
• Muskelmassa
• Muskelbalans
• Fettmassa
• Bukfett
• Vätskebalans

På bara 45 sek så mäter InBodyvågen alla dina värden. Du kan själv läsa av & tolka dina värden (ta gärna hjälp av vår lathund som finns på väggen vid vågen). Om du ändå känner att du vill ha hjälp med att analysera resultaten för att förstå din vikt, dina styrkor och svagheter och sedan sätta upp mål för dig personligen.- Boka dig hos vår PT Elisabeth för en rimlig kostnad, så hjälper hon dig! Vill du veta mer om testet, så fråga Patrik eller så maila patrik@tumlaren.com.

Utsiktsbastu på Tumlaren

Välkommen till vår nya bastu med havsutsikt och möjligheten till havsdopp. I anslutning till bastun, så finns också 2 duschar och ett relaxutrymme där man kan sitta och slappna av.

Öppettiderna för utsiktsbastun med havsbad 7/1 – 20/6

Månd, Tisd, Tors 13:00-20:30

Onsdag 6:30-20:30

Fredag 13:00-18:30

Lör- Sön & helgdag 10:30-15:30

Välkomna

Simma Engelska kanalen på Tumlaren!!

Den mest klassiska formen av kanalsimning är att simma över Engelska kanalen. Sträckan Dover-Calais, som är den kortaste sträckan mellan engelska och franska kusten. Den första person att framgångsrikt simma Dover-Calais var Matthew Webb 24-25 augusti 1875. Nu kan du också anta den klassiska utmaningen på Tumlaren – att simma Engelska kanalen från 23 januari tom 1 maj (100 dagar). Du har alltså lite tid på dig och du kan så klart dela upp din simning på hur många dagar du vill. 1:a priset är en massage 45 min. 2:a priset är en massage 30 min och 3:e priset är en räkmacka + kaffe. Lycka till!!