Information med anledning av Coronaviruset

Tumlaren kommer tyvärr att hålla stängt tillsvidare! (Kommer endast vara öppet för Rehabträning).
..
På grund av rådande omständigheter och skärpta rekommendationer från FHM att bromsa smittspridningen i samhället fortsätter vi hålla badet, gymmet, gruppträningen och cafét stängt tillsvidare. Vi ser tyvärr hur smittspridningen i samhället utvecklas och hur belastningen på sjukhusen ökar.
..
Vi följer noga utvecklingen och förlitar oss på Folkhälsomyndighetens och regeringens information och rekommendationer. Vi håller oss uppdaterade och är redo att öppna upp anläggningen när läget förbättrats och stabiliserats. Vi hoppas då kunna välkomna alla som uppskattar vår anläggning tillbaka igen. Aktuell information hittar du alltid på vår hemsida.
.
Att träna blir inte mindre viktigt nu! Fortsätt därför att träna hemma och utomhus. Vi kommer regelbundet att publicera tränings- och hälsotips på vår hemsida och i sociala medier!
..
I och med att vi är ett Rehab Center har flera av våra kunder medicinska skäl att träna. Dessa personer kommer att behöva ett intyg från sjukgymnast/läkare för att verifiera detta behov. Har du frågor om detta, så ring på 0702-229426. Vår sjukgymnast, osteopat och ortopedtekniker kommer också att fortsätta sin verksamhet.
.
Som kund är du viktig för oss och vi vill hålla kontakten med dig under den paus vi nu tvingas göra. Har du ett aktivt medlemskap hos oss så kommer din betalning att pausas. Har du köpt ett klippkort eller periodkort så förlängs giltighetstiden med motsvarande den tid vi har stängt. Vi passar här också på att tacka alla goa kunder som hjälper & stöttar oss under denna svåra tid.
.
För vår personal betyder stängningstiden möjligheter till verksamhetsutveckling. Tiden vill vi använda för att utveckla vårt koncept – vill du bidra med dina idéer om hur vi kan bli ännu bättre – skicka dem direkt till oss på info@tumlaren.com.
.
Med vänlig hälsning
.
Patrik med personal
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar